Tuesday, August 17, 2010

Prima 1000 miliki keajaiban

 PRIMA 1000 MILIKI KEAJAIBAN                                     ***  Penyembuh kanser                                                                                                                  Seperti yang tersiar di akhbar tabloid Mingguan Warta Perdana Ahad 22 Ogos,2010,Syarikat Reacomp Sdn.Bhd (RSB),berjaya mencipta sejarah dunia apabila telah berjaya menghasilkan produk ubat tradisional dari 'herba ajaib' penyembuhkan penyakit kanser iaitu PRIMA 1000.
    Produk ini turut diperakui oleh Intitut Perubatan Ibnu Sina Uzbekistan dan Intitut Penyelidikan Bioteknologi Jerman,Baraunschweig Jerman sebagai ubatan tradisional pertama di dunia yang mampu menyembuhkan semua penyakit kanser termasuk kanser payudara.
    Pengurus pemasaran KSB,Mohd Yunus Yusof mendakwa PRIMA 1000 yang dicipta khas ,berasaskan 100% herba tropika dan diproses secara bioteknologi  ini mampu bertindak seawal tempoh 3 hingga 10 hari di mana pesakit akan dapat rasa kesan pemulihannya dan dalam masa 3 bulan hingga 6 bulan pesakit kanser kronik boleh sembuh sepenuhnya dan dapat menjalani kehidupan baru seperti biasa. Apa yang lebih menarik produk ini juga dikatakan boleh mengesan sama ada seseorang itu mempunyai sel kanser dalam beberapa saat sahaja dengan cara menggigit  sedikit tablet PRIMA 1000.
     Wow!!!... bukankah ini berita gembira buat semua pengidap kanser ,penyakit yang amat ditakuti itu.Selepas membaca artikal ini aku terus menghubungi teman ku yang baru2 ini disahkan ada kanser payudara.Mana lah tau kan kita wajib berikhtiar selagi mampu yang lain tu serahkan pada yang Esa.Kerana sebagai makhlukNya kita hanya mampu merancang dan Dialah yang akan menentukan...semuga PRIMA 1000 dapat membantu....Amin..!



                                                                                        

24 comments:

Gee said...

yg ni ka drg cakap B17 tu...? bagus juga kalau diamalkan dari skrg kan...

ain said...

nth la Gee,tp PRIMA1000 ni mahal sgt.kawan akak dah kontek rm10ribu lol utk 15hari lau tk silap.stok pun terhad je.ermm mana nak cari ek duit sbyk tu lain la kalau....

Anonymous said...

Ye ke rm10,000?Kalau mereka bolih bagi money "back guarantee" rasanya
ok kot terutamanya yang kanser kronik tahap 4.
Seperkara lagi saya cuba nak cari fakta2 ujian klinikal di internet berkenaan prima1000 tapi tak jumpa.
Macam b17 ia ada ujian klinikal,ada testimoni dari pesakit dan saintis2 seluruh dunia.Nampak made sense dan ia pernah keluar di astro.
Jadi kalu kompeni ni nak claim ia sepatutnya beri fakta2 lengkap mcam b17 beri..bersepah di internet..ia lebih convincing.
Seperkara lagi ..bagaimana dengan pesakit kanser kronik yang tak bolih makan ubat..maksusd saya pesakit yang terlantar dan makan melalui tiub..bagaimana dia nak ambil pil..bolih ke dr benarkan ubat prima ini dimasukkan melalui tiub di hospital..

Bagi saya kompeni ni kena keluarkan lebih banyak maklumat ..atau jernal penyelidikan mereka untuk convince orang bagi duit rm10 ribu..

pandangan saya jer..

Ayu said...

Makcik saya mengidap kanser cervix tahap 4 dan almost dibuang cervixnys. Oleh kerana terlalu lemah, kimo tak jadi. Jadi kami ke Reacomp untuk mencuba PRIMA1000 ni dengan berbekankan tawakal aje. Memang mahal ubat tu, abis la jugak dalam RM20k. Mula-mula tu tak nampak kesan sangat. Tetapi dengan penuh sukacitanya, 1 minggu lepas makcik menelan tablet PRIMA1000, kesan kanser pada cervixnya makin berkurangan. Beliau dah tak ada bengkak kat perut lagi bila berbaring. Lepas dua minggu, beliau dah tak rasa sakit lagi kat rahim. Bila beliau dah nampak pulih, doktor pun mula ler nak melakukan kimo sebab beliau dah sihat. Mampus kami tak hendak. Kami teruskan paksa makcik telan tablet prima sampai habis. Alhamdulillah lepas 7 minggu, kanser cervix makcik nampak macam ketuat kecik jer dalam rahim. Sungguh heran. Kami bertanya apa yg mereka bubuh dalam tablet ini.. doktor di reacomp kata cuma herba dan banyak doa dari pesakit dan kerabatnya. Kuasa Tuhan Maha luas. Now makcik dah tak dibebankan sangat dengan kimo. Sempat ler dia beraya walaupun tak sakan.. Ayu

ain said...

Alhamdulillah semuga mkck Ayu akn smbuh Spnuhnya.Allah itu maha berkuasa.berkat doa dan ikhtiar pasti brlaku keajaiban dg izinNya....

Anonymous said...

betol ke prima nie bagus..?? ada sorang kenalan sy cuba sampai 3 botol (abis dalam rm20k) x d kesan ape WALAUPUN sikit.. lg bestnye lepas tu call x nak angt la, klau angkt kata nk cal len tp x call la.. lau cam nie, rasa dia bg money back ke.??

mamayung said...

Entah la tp kalau tengok pd testimoni ok jer.komen dari ayu pun pctf.namun kita kena ingat semuanya ketentuan tu di tngan yg maha Esa.Kita hanya berikhtiar semampunya.Atau mgkin kah terbeli yng tiruan...

Anonymous said...

saya tercari2 gak ubat penyembuh kanser ni, saudara saya kena kanser dah di tahap 4, kat mane nak dptkan nya ye, boleh cik tlg berikan alamat atau stokis yg ada berdekatan kedah. tq

sewa mobil surabaya said...

Bingung Cari Rental Mobil Di Surabaya ???
sewa mobil surabaya | surabaya sewa mobil | mobil sewa surabaya | rental mobil surabaya | sewa mobil di surabaya | rental mobil di surabaya | car rental surabaya | rental car surabaya | surabaya car rental | car rental in surabaya | rent car surabaya | rent a car surabaya | surabaya rent car | surabaya rent a car | penyewaan mobil surabaya | persewaan mobil surabaya | penyewaan mobil di surabaya | persewaan mobil di surabaya | car hire surabaya | sewa mobil disurabaya | rent car di surabaya | rent car mobil surabaya | car rental surabaya indonesia

elektronik said...

Izin nyimaknya gan...
ternyata banyak pelajaran yang saya dapatkan...
Semoga bermanfaat dan sukses

Citra Indah said...

sangat bagus juga ni untuk motifasi yang sangat bagus

MutiaraBijak.com Kata Kata Mutiara dan Kata Kata Bijak Cinta said...

I went over this site and I conceive you could have a variety of nice info , saved to bookmarks (:. Some actually good and useful info on this web website , too I think the style holds incredible features.

Jejak Seo said...

Sangat aspiratif sekali terima kasih postnya ya..

Seo Murah Terbaik said...

terimakasih atas infonya, bagus sekali..

Blogger Klenger said...

Mudah2an bener ketularan suksesnya, amin!

Backlink SEO Blogspot | Optimasi SEO Blogspot | Blog SEO Sajalah said...

Always so interesting to visit your site.What a great info, thank you for sharing. this will help me so much in my learning.

828BET.COM AGEN BOLA TERPERCAYA PIALA DUNIA 2014 said...


I’d should take a look at with you right here. That is not something I normally do! I consider enjoyment in looking at a publish that will make people assume. In addition, many thanks for permitting me to comment!
Great info. I like all your post. I will keep visiting this blog very often. It is good to see you website

Cahaya Rent Car said...
This comment has been removed by the author.
Cahaya Rent Car said...

sewa elf surabaya or rental elf surabaya only on cahayarentcar.comsewa mobil surabaya | rental mobil surabaya | sewa mobil di surabaya | rental mobil di surabaya | sewa mobil elf surabaya | rental mobil elf surabaya | sewa mobil elf di surabaya | rental mobil elf di surabaya |

natural crystal x said...

Nice post and thanks for sharing such an unique post with us perbedaan kista dan miom and infeksi pada miss V or tips Miss V sehat

healthy for women said...

oabat yang sangat berguna. jangan lupa natural crystal x juga termasuk obat kewanitaan, kenali ciri-ciri crystal x asli

obat pelangsing badan said...

thak you

ankasarentcar.com said...

thank you very much

SEWA MOBIL SURABAYA said...

a nice post. perfectly. I'm interested in your article. This is very useful for me. I'm waiting for the next article.Thank you
Sewa Mobil Surabaya

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...