Tuesday, August 17, 2010

Prima 1000 miliki keajaiban

 PRIMA 1000 MILIKI KEAJAIBAN                                     ***  Penyembuh kanser                                                                                                                  Seperti yang tersiar di akhbar tabloid Mingguan Warta Perdana Ahad 22 Ogos,2010,Syarikat Reacomp Sdn.Bhd (RSB),berjaya mencipta sejarah dunia apabila telah berjaya menghasilkan produk ubat tradisional dari 'herba ajaib' penyembuhkan penyakit kanser iaitu PRIMA 1000.
    Produk ini turut diperakui oleh Intitut Perubatan Ibnu Sina Uzbekistan dan Intitut Penyelidikan Bioteknologi Jerman,Baraunschweig Jerman sebagai ubatan tradisional pertama di dunia yang mampu menyembuhkan semua penyakit kanser termasuk kanser payudara.
    Pengurus pemasaran KSB,Mohd Yunus Yusof mendakwa PRIMA 1000 yang dicipta khas ,berasaskan 100% herba tropika dan diproses secara bioteknologi  ini mampu bertindak seawal tempoh 3 hingga 10 hari di mana pesakit akan dapat rasa kesan pemulihannya dan dalam masa 3 bulan hingga 6 bulan pesakit kanser kronik boleh sembuh sepenuhnya dan dapat menjalani kehidupan baru seperti biasa. Apa yang lebih menarik produk ini juga dikatakan boleh mengesan sama ada seseorang itu mempunyai sel kanser dalam beberapa saat sahaja dengan cara menggigit  sedikit tablet PRIMA 1000.
     Wow!!!... bukankah ini berita gembira buat semua pengidap kanser ,penyakit yang amat ditakuti itu.Selepas membaca artikal ini aku terus menghubungi teman ku yang baru2 ini disahkan ada kanser payudara.Mana lah tau kan kita wajib berikhtiar selagi mampu yang lain tu serahkan pada yang Esa.Kerana sebagai makhlukNya kita hanya mampu merancang dan Dialah yang akan menentukan...semuga PRIMA 1000 dapat membantu....Amin..!                                                                                        
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...