Saturday, September 4, 2010

NUFFNANG DAN MANGGA ADD

     Setiap kali menziarahi blog kawan-kawan pasti ada nuffnang atau mangga add.Aku pun terikut-ikut jugak mendaftar walaupun blur habis dengan benda-benda ni.Masing-masing minta di klik kan dengan bermacam-macam cara.Yang aku tak faham tu nak klik apa yer...kalau kebetulan ada iklan yang keluar ,aku klikkan je tak kira siapa.Lagi pun tak rugi apa-apa kan.Sambil lalu dan baca-baca klikkan je la... .Ada jugak aku klik kan atas perkataan Nuffnang tu yer la dah tertulis atas tu klik di sini aku klik je la dan keluar la perihal nuffnang cam mana nak sign up dan lain2.Begitu juga dengan mangga add.                                                   Ada tak sapa-sapa yang sudi explain kan supaya aku lebih faham......Bukan apa tak best la ikut jer tanpa tahu apa-apa..... .Nanti tak lah aku was-was dan rasa bodoh jer bila nak tolong klik kan untuk kawan-kawan.He...he...he.. aku ni walaupun takda yang nampak dan kenal masih boleh jadi merah pipi dek rasa malu sendiri.... .Jangan la ada sapa-sapa fikir yang bukan-bukan pulak ek.Terima kasiiih sangat kalau ada yang sudi membantu kefahaman ku......
Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...