Thursday, June 23, 2011

Baju Melayu Kain T-Shirt

     Assalamualaikum semua.Lama nya tak update blog.Bukan apa asyik sibuk dengan hal lain,salah satunya

projek tuk nak sambut raya yang akan datang tak lama lagi nih.Hehehe...apa la puasa pun tak lagi sibuk ngan

baju raya....Ni ha mamayung upload kat sini kot2 ada yang berkenan boleh lah order.

Baju melayu ni unik tau sebab menggunakan kain t-shirt.Ada 8 warna semuanya.Mungkin pertama dalam

Malaysia kan.....Ianya tidak panas,memeri dan amat selesa untuk dipakai oleh kanak-kanak yang berusia

6 bulan hingga 9 tahun.Kalau nak tengok lagi boleh la pergi ke http://rzkiayu.sinarmall.com.Kalau nak order

kat laman ni pun boleh takder masaalah.....Nak tanya apa-apa pun dipersilakan yer...Harga antara RM38

hingga RM45.Kalau nk SMS pun boleh ni no. nya yer -  0129089147


kod BM01

kod BM02

kod BM04

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...